A Kirinthosi villa

A Kirinthos-i Averoff villa egy csodálatos épületkomplexum, mely észak Evia talán legszebb partjától, a Kria Vrisi parttól 3 km-re található. A régi villa, gyönyörű kertjeivel, kis állatfarmjával, modern kényelmével elvarázsolja a látogatókat.

A villa története
A területeket, melyeknek csak egy része a villát tartalmazó telek, a török uralom alól való felszabadulást követően, 1833-ban vásárolta meg Avgerinos Averoff, egy Epiruszi születésű politikus, Jorgosz Averoff - a görög nemzet egyik legnagyobb jótevőjének a testvére. A villa köré lassan lassan egy falu is épült, a mai Kirinthos, mely nevét az ókori városról, Kirinthosról kapta. Ókori Kirinthos maradványai a ma Kria Vrisi néven ismert tengerpart sziklás részén találhatóak.
Az épületkomplexumhoz 2 nagyobb villa és 3 kisebb segédépület tartozik. A villákat 1935-ben újjáépítették, ekkor alakították ki az őket körbefoglaló kerteket. A villák és a kert stílusát azóta is ugyanúgy megtartják, ezért a látogató modern kényelemmel rendelkező századeleji miljőbe csöppen. A kertben lévő medencét 10 évvel ezelőtt építették. A falu temploma a régi istállók felújított épületével szemben található, ahol ma joga leckéket, szemináriumokat, esküvőket tartanak.

Szálláslehetőség:


Három épületet lehet együtt, vagy külön külön bérelni:

* a "Piros Ház" egy emeletes, hagyományos épület, melyben 6 embert lehet elszállásolni. Az emeleti szobákból kettőnek kijárása van egy nagy közös balkonra, mely a kertre nyílik.
* a "Fehér Ház" egy földszintes épület, családi nyaraláshoz kítűnő hely, 8 embert lehet itt elszállásolni. Saját kertrésszel, nagy földszinti terasszal rendelkezik
* a "Hajati" mely talán a legrégibb épület a komplexumból, itt 4 hálószobában lehet 8 embert elszállásolni.
A fenti helymegjelöléseknél csak a házakban lévő fix fekvőhelyeket értem, ezeken kívül pótágy behelyezésére is van lehetőség, de 10 embernél többet nem szívesen látnak egy házban.

Szolgáltatások:

* A házakban természetesen minden szükséges ágynemű és törülköző megtalálható, annyi személyre, ahányra a foglalás történt.

* Mindennapos takarítás
* Könnyű reggeli
* Személyzet
* wi-fi
* TV-DVD-HiFi

Ígényelhető szolgáltatások:

* privát chef és programszervező
* all inclusive catering
* masszázs
* halászcsónak bérlés
* kirándulások szervezése, lebonyolítása

Ár

Irányár 1.700 eur/hét/ház.

Az ajánlat mindig a személyek számától, az ígényelt szolgáltatásoktól, az időtartamtól valamint az időszaktól függően lesz megadva.

Ajánlat kérése és/vagy ellenőrizd le a szállást a Booking.com-n!
Abban az esetben ha az alábbi slide show vagyis diavetítés nem működne az Androidos telefonodon, a képeket ERRE A LINKRE KATTINTVA nézheted meg.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!