Főzőtanfolyam a F. családdal

Kedves vendégeink két hetes nyaralása alatt, 7 napon főzőleckét tartottunk. Ezeket minden 2. nap tartottuk, így nekik volt idejük az üres napokon kirándulni, fürödni menni, nekünk meg kitakarítani a lakást és előkészülni a  másnapi főzésre. Szerencsések voltunk: kis vendégeink MINDENT megkóstoltak és majdnem mindent megszerettek!! Így hát munkánkat sikerélmény koronázta, ennél többet nem is kívánhattunk. Ezen az oldalon megcsodálhatják az eFJé által készített képeket. Köszönet érte.

A 7 nap alatt a következőket készítettük:

Olajban kisütött cukkiniszeletek, Szkordáliá, Paradicsomos zöldbab, Görög saláta - állandó jelleggel, PASZTICCIÓ (RAKOTT MAKARÓNI SÜTŐBEN), Aranykeszeg, CÉKLASALÁTA (PÁDZÁROSZÁLÁTÁ), Főtt cukkinik, Főtt eperparéj, Papoutszákia, TZAZIKI (JOGHURTOS UBORKASALÁTA), Szoutzoukákiá, IMÁM BÁJLDI keskeny, hosszú padlizsánból (PARADICSOMOS PADLIZSÁN SÜTŐBEN), Töltött tintahal, Ördög polípja, Sült paprika, Szirupos joghurtos cake, CITROMOS MARHAHÚS (MOSZHÁRI LEMONÁTO), KEKSZES SÜTI

Köszönet Szilvinek, Attilának, Józsefnek a sikeres főzőtanfolyamért!

Tintahalat töltünk


Citromos hús

Citromos krumpli

Készülnek a töltött zöldségek




Kész az ebéd!

Görög saláta, elmaradhatatlanul, minden nap

Jellegzetes nyári saláták: főtt cukkinik, cékla és eperparéj

Tintahalak

Tintahalak töltve, sütésre készen

Töltött tintahal felszolgálva

Töltjük a tintahalat


Nyári hűsítő édesség

Imam bajldi - töltött padlizsánok

Az octopus sorára vár

Polip-tappancs leszedése

Polipkarok

Vágjuk a polipot



Paradicsomos tésztás polip

Sült paprika



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!